Незнаний світ

14 жовтня 2014

Викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок та Оксана Москалюк провели заняття з дисципліни «Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи» у виробничих умовах на Ясногородській страусиній фермі для студентів груп ТМЯ-ІІІ 1,2. На занятті студенти відкрили для себе незнаний світ – світ страусів. В світі існує 4 види страусів: австралійський ему, австралійський казуар, південно-африканський нанду, але найбільш привабливий в технологічному напрямку – африканський, який добре акліматизувався до різних умов існування. В Україні нараховується близько 50 ферм по розведенню страусів.

Це неймовірний птах, який вразив своєю величчю, жива маса якого досягає до 120 кг, висота – до 2,5м. Майбутнім технологам було дуже цікаво дізнатися про дієтичні властивості червоного м`яса страуса, про особливості їхньої фізіології, про технології переробки страусячого м`яса, виготовлення різноманітних продуктів на основі цього м'яса та яєць.

Крім того, студенти могли самостійно познайомитися з деякими породами свиней та кролів, більше дізнатися про різновиди птиці. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell