Незнаний світ

14 жовтня 2014

Викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок та Оксана Москалюк провели заняття з дисципліни «Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи» у виробничих умовах на Ясногородській страусиній фермі для студентів груп ТМЯ-ІІІ 1,2. На занятті студенти відкрили для себе незнаний світ – світ страусів. В світі існує 4 види страусів: австралійський ему, австралійський казуар, південно-африканський нанду, але найбільш привабливий в технологічному напрямку – африканський, який добре акліматизувався до різних умов існування. В Україні нараховується близько 50 ферм по розведенню страусів.

Це неймовірний птах, який вразив своєю величчю, жива маса якого досягає до 120 кг, висота – до 2,5м. Майбутнім технологам було дуже цікаво дізнатися про дієтичні властивості червоного м`яса страуса, про особливості їхньої фізіології, про технології переробки страусячого м`яса, виготовлення різноманітних продуктів на основі цього м'яса та яєць.

Крім того, студенти могли самостійно познайомитися з деякими породами свиней та кролів, більше дізнатися про різновиди птиці. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin