Необхідні компетенції

30 жовтня 2017

Відповідно до плану проведення відкритих занять відбулася відкрита лекція «Архітектурно-будівельна частина проектування промислових будівель підприємств м’ясної галузі» доцента кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олександри Гащук з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» для студентів четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

На лекції були присутні співробітник Навчально-методичного управління НУХТ Алла Оскілко, викладачі кафедри у повному складі на чолі із завідувачем кафедри, професором Людмилою Пешук.

Основною метою лекції було отримання теоретичних і практичних знань, необхідних для самостійного вирішення задач у проектній діяльності та  підготовки до виконання курсового і дипломного прое¬ктів.

Оскільки проектування підприємств є необхідною компетенцією майбутнього фахівця, на лекції були розглянуті загальна характеристика та вимоги, що висуваються до промислових будівель, подана їх класифікація, проаналізовані основні поняття та визначення конструктивних елементів будівель. За допомогою мультимедійної техніки були продемонстровані традиційні та сучасні об'ємно-планувальні рішення та конструктивні схеми промислових будівель. На лекції була здійснена порівняльна характеристика промислових будівель для різних виробництв м’ясної галузі.

Під час лекції відбувався контакт із аудиторією, студенти активно брали участь у обговоренні різноманітних питань, лекційний матеріал легко сприймався слухачами.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin