Навчитися і зрозуміти

30 жовтня 2014

Студенти третього курсу, які навчаються за  спеціальністю "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", разом із доцентом кафедри технології консервування Марією Жеплінською відвідали Міжнародну професійну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine-2014. Понад 200 учасників із більше ніж 20 країн світу представили свою продукцію, технологічне обладнання, надали можливість продегустувати продукцію. 

Високі темпи зростання української харчової промисловості відкривають широкі можливості для національних та іноземних постачальників.

Програма WorldFood Ukraine була насичена заходами, що сприяли зустрічам виробників та студентів, як майбутніх фахівців. Зокрема і як спеціалістів, і як споживачів їх зацікавив дегустаційний конкурс. Адже професійна дегустація – короткий шлях до залучення уваги кінцевого споживача і завоювання його довіри, став важливим аргументом, за яким тепер можна спокійно купувати продукти харчування, що були представлені на виставці. Такі заходи є вже традиційними, і студенти з великим задоволенням їх відвідують, аби навчитися і зрозуміти, що тільки натуральні продукти ведуть до здорового способу життя.

Фотоальбом...

 

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin