Науковий злет

10 жовтня 2014

Днями на засіданні вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Анастасії Семенової та Галини Карпик, а також аспірантки кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету ім. П. Василенка Олени Дугіної. Підтримати дисертантів прийшли викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наукові співробітники Інституту продовольчих ресурсів та викладачі Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.

У дисертаційних роботах, представлених на захист, висвітлювалися питання удосконалення технології хлібобулочних виробів із використанням продуктів перероблення круп’яних культур та технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами, удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності.

Офіційні опоненти – завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Катерина Іограчова та доцент цієї ж кафедри Ольга Макарова, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Ольга Самохвалова, декан факультету технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива Сергій Соц, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій Віра Юрчак, завідувач кафедри товарознавства та продовольчих товарів Львівської комерційної академії Іван Сирохман дали позитивні відгуки на дисертаційні роботи та відзначили актуальність тем і високий рівень проведених досліджень.

Керівники дали позитивні відгуки на роботи дисертантів, відзначивши високий рівень їх підготовки та відповідальний підхід до виконання роботи.

За результатами голосування членів ради Анастасії Семеновій та Галині Карпик присвоєно ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів», а Олені Дугіній присвоєно ступінь кандидата технічних наук за спеціальність 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних та луб’яних культур».

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin