Наукова євроінтеграція

15 жовтня 2014

15 жовтня в університеті в рамках Міжнародної наукової конференції «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості», присвяченої 130-річчю з дня заснування нашого вишу, відбувся круглий стіл «Вітчизняна харчова наука – як складова загальноєвропейського наукового простору».

Учасників заходу привітала проректор університету з наукової роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Мостенська. Про завдання, які стоять перед українською харчовою наукою, розповів начальник відділу міжнародних інтеграційних проектів і академічної мобільності Ярослав Засядько. Питанням харчової безпеки, відповідальності та обізнаності, а також захисту споживачів та законодавству була присвячена доповідь професора,  провідного спеціаліста з харчової безпеки компанії «UNILEVER» Хууба Леліевельда  (Нідерланди). Аспекти наукового забезпечення виробництва якісних харчових продуктів висвітлив професор, член.-кореспондент НААН України Володимир Хареба.

Про інноваційні технології харчової продукції, розроблені в нашому університеті, пріоритетні напрямки наукової діяльності наших фахівців, нанотехнології та перспективи їх застосування в харчових технологіях доповіли визнані спеціалісти – професор  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонела Дорохович,  завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, завідувач кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Анатолій Соколенко,  завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Людмила Пешук,  старший науковий співробітник Проблемної науково-дослідної лабораторії Валентин Олішевський.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin