Наука як поезія

11 грудня 2013

11 грудня 2013 р. відбулась відкрита лекція італійського експерта у сфері сенсорного аналізу Лучії Баулетті на тему «Інноваційні технології у сенсорному аналізі» для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Технології продуктів бродіння і виноробства» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». 

Лектор зазначила, що сенсорний аналіз – це, перш за все, наукова дисципліна, яка допомагає сформувати відносини між виробництвом і ринком споживачів. Сенсорний аналіз передбачає застосування міжнародних технологій для визначення вподобань споживача по відношенню до того, чи іншого продукту. Адже всім відомо, що від комфорту споживача залежить прибуток компанії.

Були розглянуті інструменти, якісні показники, які впливають на вибір покупцем продукції, система та методи застосування сенсорного аналізу.

Лекція була змістовною, цікавою, супроводжувалась електронною презентацією. По ходу лекції професор відповідала на запитання студентів розгорнуто та вичерпно. 

Нагадаємо, що на завтра заплановано спілкування професора по кафедрах, де будуть розглянуті пропозиції з приводу подальшого розвитку цього направлення в Україні та за її межами. 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell