Наука і виробництво пліч-о-пліч

12 грудня 2013

11 грудня в нашому університеті розпочав роботу Інформаційно-консультаційний практикум «Основи промислової санітарії. Сучасні вимоги організації і проведення виробничого контролю за якістю готової продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі», який триватиме 2 дні.  Організатори – АТ «УКРПИВО» і  кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету.

На практикум прибуло багато слухачів – фахівців галузі, представників виробництва. З вітальним словом, а також з підведенням підсумків роботи підприємств пиво-безалкогольної галузі за 11 місяців поточного року виступила генеральний директор АТ «УКРПИВО»Галина Коренькова.

З доповіддю  про мікроорганізми, які можуть інфікувати напої, джерела попадання  та   вплив на якість напоїв  виступила  гість з Росії, провідний науковий співробітник, доцент Всеросійського науково-дослідного інституту продуктів бродіння і виноробної промисловості Віра Лаврова.

Також у роботі практикуму взяли участь: завідувач депозитарію промислових мікроорганізмів Інституту мікробіології і вірусології ім. Заболотного НАН України Тетяна Головач; заступник начальника Науково-технічного центру стандартизації, інформаційного забезпечення, підтвердження відповідності та споживчої експертизи ДП «Укрметртестстандарт» Людмила Кузьменко, виконавчий директор ТОВ «Українські Хімічні Технології»Олександр Медведь та інші.

З доповіддю про використання озимого ячменю, як несолодженої сировини виступила   професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Валентина Кошова,  з доповіддю про вплив складу пивного сусла на якість бродіння виступила аспірант Олена Дерій.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell