На офіційному рівні

13 грудня 2013

13 грудня завершився візит до нашого університету директора Італійського центу сенсорного аналізу, доцента кафедри сенсорного аналізу Університету м. Верона (Італія), члена Італійської асоціації сенсорних наук, професійного члена Інституту харчових технологій США, співзасновника Аргентинської спілки інженерів харчових технологій Лучії Баулетті.

За час свого перебування у нашому навчальному закладі італійський фахівець не лише поділилася своїми знаннями і професійним досвідом з нашими студентами і викладачами й презентувала італійські традиції виноробства й виробництва харчової продукції, але й пересвідчилася у високому рівні підготовки фахівців в університеті, великому потенціалі нашої молоді, яка з ентузіазмом сприймає все нове й інноваційне. Тому, завершуючи візит, Лучія Баулетті висловила бажання і готовність на офіційному рівні закріпити партнерські стосунки. Під час підсумкової зустрічі фахівця з ректором університету Сергієм Івановим відбулося підписання угоди про співробітництво між нашим університетом і Італійським центром сенсорного аналізу. Італійська сторона бере на себе організацію підготовки в Італії українських топ-менеджерів із сенсорного аналізу з тим, щоб вони могли здійснювати підготовку відповідних фахівців у нашому університеті.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell