Мистецтво вдалої презентації

4 грудня 2013

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулося відкрите практичне заняття асистента Олени Дудкіної з дисципліни «Мерчандайзинг у ресторанному господарстві» для студентів ІV курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» на тему «Викладка товарів на основі технологій мерчандайзингу».

Відвідали заняття колеги викладачі кафедри – доценти Андрій Гавриш, Ірина Корецька, Ольга Коваль, Наталія Лазоренко та асистенти Юлія Мирошник, Ольга Пушка, Олена Усатюк, Олег Бортнічук, Володимир Польовик, Георгій Лявинець, Олександра Галінська та Аліна Ковтун.

Під час заняття студенти групи закріпили лекційний матеріал, а також презентували доповіді щодо ролі зовнішніх та внутрішніх вітрин закладів ресторанного господарства, значення торгового устаткування як технологічного засобу мерчандайзингу, ефективної презентації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Кожна доповідь супроводжувалася жвавою дискусією студентів, яку вміло координувала викладач. Студенти продемонстрували цікаві тематичні відеоматеріали. Викладач також запропонувала переглянути тематичні відео з зарубіжного досвіду впровадження новітніх видів вітрин та торгового устаткування у закладах ресторанного господарства.

Наприкінці заняття викладач провела самостійну роботу, щоб оцінити набуті знання кожного студента за пройденою темою.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell