«Молекулярний» семінар

24 жовтня 2014

На кафедрі молекулярної та авангардної гастрономії відбувся науковий семінар для викладачів та магістрантів від генерального директора компанії «Академії успішних кухарів» Артура Протченка. Семінар був присвячений сучасним молекулярним технологіям для закладів ресторанного господарства.

Семінар став по-справжньому захоплюючим та пізнавальним. Доповідач за час бесіди зміг ознайомити присутніх із основними методами молекулярної гастрономії – сферифікацією, загущенням, желефікацією, емульсифікацією, піноутворенням, та харчовими текстурами, які дозволяють представити традиційні страви у незвичному для споживача вигляді. Важливим моментом, як наголосив Артур Протченко, також є підбір необхідного молекулярного устаткування, яке також було представлене до уваги викладачів та студентів.

Сподіваємося, отримана інформація допоможе магістрантам у їхніх наукових пошуках, і вже наприкінці навчального року до уваги Державної екзаменаційної комісії вони представлять свої магістерські роботи, в яких запропонують нові технології ресторанної продукції для закладів ресторанного господарства України.

Відомо, що «Академія успішних кухарів» проводить також практичні майстер-класи з приготування молекулярних страв та напоїв, тож бажаємо Артуру Протченку та його компанії процвітання, а також із нетерпінням чекаємо на молекулярні майстер-класи на «кухні» кафедри молекулярної та авангардної гастрономії.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin