Міжнародне визнання

13 жовтня 2014

Викладачі нашого університету – професори кафедри технології хліба та кондитерських виробів Антонелла Дорохович і Вікторія Дорохович, а також доцент кафедри молекулярної та авангардної гастрономії Наталія Лазоренко – взяли участь у роботі Міжнародної науково-методичної конференції «Сучасні проблеми техносфери і підготовки інженерних кадрів», яка відбулася в м. Хаммамет (Туніс).

Метою роботи конференції був обмін науково-технічною інформацією, визначення перспективних напрямів створення та розвитку нових технологій та техніки, розгляд питань підготовки інженерних кадрів у сучасних умовах, а також налагодження міжнародного співробітництва та розроблення спільних наукових програм.

Антонелла Дорохович виступила з доповіддю «Концепция гликемического индекса и расчет показателя гликемичности», Вікторія Дорохович – «Проблема захворювання на целіакію та інноваційні технології безглютенових борошняних кондитерських виробів», а Наталія Лазоренко – «Маффин – новый вид мучных кондитерских изделий, исследование оптимизации его рецептурного состава». Крім того, наші фахівці презентували міжнародній науковій спільності наш навчальний заклад, який здійснює підготовку висококваліфікованих та компетентних фахівців для харчової промисловості.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin