Майстер-клас «живої» кухні

3 жовтня 2014

Викладачі кафедри молекулярної та авангардної гастрономії, доцент Наталія Лазоренко та асистент Олена Усатюк побували на вечорі, організованому «Об’єднанням виробників персиків», а також «Агентством маркетингу «MIX» у рамках проекту просування свіжих і консервованих грецьких персиків «THINK PEACH» на українському ринку. Заходи програми зосередженні на наданні інформації споживачам і професіоналам у харчовій сфері щодо свіжих і перероблених європейських персиків, а також сприянні їх надходженню на цільові ринки нашої країни.

Програмою заходу була передбачена презентація проекту та майстер-клас із приготування страв з персиками, а місцем проведення заходу став шоу-рум «Miele Gallery», де на площі понад 400 кв. м. представлено найсучасніші моделі техніки для закладів ресторанного господарства.

На вечорі були присутні представники спілки «Об’єднання виробників персиків», до складу якої входить вісім грецьких кооперативів, представники журналу «КаБаРе/Шик», які взяли активну участь в організації презентації проекту, дієтолог-гастроентеролог, кандидат медичних наук Інна Павлик, яка розповіла присутнім про корисні та лікувальні властивості персиків, власники ресторанів і топ-менеджери великих торгових мереж, а також представник Посольства Греції в Україні, яке активно підтримує проект «THINK PEACH».

Під час презентації проекту доповідачі поінформували присутніх про високу харчову цінність, унікальні смакові властивості та гастрономічне визнання персиків, вирощених в екологічно чистому, найбільш родючому районі Греції – Центральній Македонії. А Володимир Стукотін, перший шеф із сироїдіння в Україні, учасник фуд-шоу «Пекельна кухня», провів унікальний майстер-клас із приготування страв «живої» кухні, основою якої є натуральні фрукти та овочі. «Олів’є» без майонезу з авокадо, персиками, пророщеною квасолею (маш), заправлений авторським соусом із горіхів кеш’ю, лісового меду, морської солі і мирри (суміші смоли та камеді африканських дерев), та гарячу страву – «панір», загорнутий у водорості «норі» та смажений з тушкованими овочами на гі (топлене масло) з використанням сковороди вок, із персиковим соусом – з технологією таких незвичних для українців страв мали нагоду познайомитися наші фахівці, а під час дегустації ще й переконатися у високим смакових властивостях страв «живої» кухні, новомодного гастрономічного тренду, який підкорює вітчизняні заклади ресторанного господарства.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell