Майстер-клас із викладання

24 жовтня 2017

​Відкриту лекцію «Ethnic foods of Germany and Austria» з курсу «Culinary ethnology»  для студентів 3 курсу англомовної групи ТУ-3-11, що навчаються за спеціальністю  «Туризм», прочитала доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Голікова.

Студентам були запропоновані для вивчення особливості регіональної кухні Німеччини, зокрема регіонів Баварії, Тюрінгії і Саксонії; характеристика основних харчових продуктів, що використовуються для приготування німецьких страв, особливості австрійської кухні та відмінні риси віденської кухні, а також рекомендації з харчування туристам, що приїздять із Німеччини і Австрії.

Мультимедійна презентація дала можливість студентам вивчити особливості перших і других гарячих страв німецької кухні, режим і структуру харчування, а також типи закладів ресторанного господарства в Німеччині та Австрії, види та способи приготування віденської кави.

Тепер майбутні фахівці туристичної справи володітимуть навичками складання меню для груп туристів із Німеччини і Австрії з урахуванням їхніх смаків і режиму харчування; добирання асортименту страв для сніданків, комплексних обідів при проведенні днів національних кухонь.

На занятті були присутні співробітник Навчально-методичного управління НУХТ Алла Оскілко, провідні викладачі кафедри готельно-ресторанної справи: заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, доцент Віта Цирульнікова, заступник завідувача кафедри, доцент Оксана Арпуль, доценти Максим Полумбрик, Тетяна Сильчук, Лариса Шаран, старші викладачі Ольга Коваль, Асьят Абрамова, асистент Олександр Лисий.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell