Лінгвісти опановують технології

24 березня 2014

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали майстер-клас із приготування святкових страв з м’яса та оволоділи правильною технологією приготування м’яса та соусів.

Всі з великим задоволенням спостерігали за роботою шеф-кухаря та брали участь у процесах підготовки, оброблення, готування та особливо  дегустації страв. А ще у нагоді стануть навички з правильного нарізання м’яса та овочів. М’ясні страви дивували своєю оригінальністю, смаком та легкістю у приготуванні. Цікавим виявилось приготування теплого салату зі смаженими огірками. Всі впевнились, що в домашніх умовах можна приготувати дивовижні та незвичайні страви. А сама атмосфера кулінарної студії надихала на створення прекрасного та смачного!

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, maç izle, r57 shell