Лінгвісти опановують технології

24 березня 2014

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали майстер-клас із приготування святкових страв з м’яса та оволоділи правильною технологією приготування м’яса та соусів.

Всі з великим задоволенням спостерігали за роботою шеф-кухаря та брали участь у процесах підготовки, оброблення, готування та особливо  дегустації страв. А ще у нагоді стануть навички з правильного нарізання м’яса та овочів. М’ясні страви дивували своєю оригінальністю, смаком та легкістю у приготуванні. Цікавим виявилось приготування теплого салату зі смаженими огірками. Всі впевнились, що в домашніх умовах можна приготувати дивовижні та незвичайні страви. А сама атмосфера кулінарної студії надихала на створення прекрасного та смачного!

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell