Лекція від виробника

25 жовтня 2017

​23 жовтня студенти-магістранти першого курсу спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із професором кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, доктором технічних наук, лектором курсу «Інноваційні технології галузі» Іриною Кишенько відвідали цікаву лекцію на підприємстві ТОВ «Хрістіан Хансен Україна».

Лекцію «Сучасні технології виробництва сирокопчених ковбас із використанням стартових культур» прочитав начальник відділу продуктів харчування та напоїв компанії  Олег Рибачук.

«Хрістіан Хансен» розробляє і виробляє інгредієнти для харчової, фармацевтичної та сільськогосподарської промисловостей. Мета компанії – поліпшення якості продуктів харчування і здоров’я людей в усьому світі шляхом використання натуральних інгредієнтів і сучасних технологій виготовлення. Колектив компанії має необхідні знання і практичні навички для досягнення цієї мети. Компанія – один із найбільших постачальників інгредієнтів для харчової промисловості. Її представництва і науково-дослідні центри розташовані по всьому світу. ТОВ «Хрістіан Хансен» розробляє і виробляє культури бактерій, ферменти і пробіотики, зокрема, для м’ясної промисловості, а також для інших галузей харчової промисловості (наприклад, молочної та виноробної). Інгредієнти підприємства є фактором, що визначає смакові якості, зовнішній вигляд, поживні властивості і корисність харчової продукції.

Для студентів лекція була надзвичайно цікавою, в ній було наголошено на важливих аспектах виробництва сирокопчених ковбас із використанням стартових культур. Також вони дізналися про якість сировини, стартові культури, значення рН, сіль, нітрит, регулювання активності води, контроль клімату. Окрім того, Олег Рибачук розповів як впливають бактерії, присутні у м’ясній сировині, та  параметри, які впливають на процес ферментації, на отримання якісного продукту.

Подібні відкриті заняття знайомлять студентів із новітніми рішеннями в технологіях харчових продуктів і показують широкі можливості та перспективи розвитку м’ясної галузі.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell