Крим – Кубань

19 грудня 2013

Днями в Сімферопольському коледжі нашого університету відбулася Міжнародна конференція, присвячена сучасному стану м’ясної галузі України та Росії, а також перспективам її розвитку. Конференція проходила в режимі он-лайн. Мета заходу – створення єдиного інформаційного простору освітнього процесу.

З вітальним словом та побажаннями плідної роботи до учасників конференції звернулася заступник директора з навчально-виробничої роботи нашого коледжу Лідія Денисенко. З нашого боку взяли участь студенти 2, 3, 4-х курсів спеціальності “Зберігання, консервування та переробка м’яса”, з боку Росії – студенти харчового технікуму ст. Вознесенська Краснодарського краю.

З цікавими змістовними доповідями про розвиток м’ясної галузі в Україні, про заміну м’ясної сировини рослинними, про харчові продукти з соєвих білків і їх вплив на організм виступили Наталія Ярмола, Катерина Андрющенко, Мемет Мамутов, Олена Татаренко, Роксана Нікітіна, Дмитро Сидоренко, Ельвіра Муедінова. Підготувала виступаючих голова циклової комісії спеціальності “Зберігання, консервування та переробка м’яса”, викладач спецдисциплін Олена Коврижних.

Цікаву інформацію підготували студенти Вознесенського технікуму. Після виступів із доповідями відбулося активне обговорення питань, що стосуються розвитку м’ясної галузі двох держав, якості м’ясних продуктів, застосування харчових композицій.

Конференція пройшла в атмосфері дружби і взаємного інтересу.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell