Красиво, смачно і… корисно

12 лютого 2016

12 лютого 2016 року в рамках методичної декади ресторанного напряму в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризмі нашого університету відбувся майстер-клас із приготування коктейлів, який організували та провели майстер виробничого навчання Леся Гривнак і студенти групи КОБ-10 – Микола Войташик та Артур Слюсар.

Майстер-клас складався з 3-х частин: теорії, практики і дегустації. У вестибюлі коледжу зібралось чимало поціновувачів барної справи, які із захопленням спостерігали за майстерністю барменів.

Гостей заходу навчили готувати класичні та екзотичні коктейлі, допомогли розібратися з призначенням різних барних аксесуарів і освоїти тонкощі подачі напоїв.

Результатом старанної роботи організаторів майстер-класу стала чудова композиція з різноманітних коктейлів, не тільки красивих, але й смачних і корисних, тому що в процесі приготування використовувалися тільки натуральні продукти.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell