Кращі європейські традиції

9 грудня 2013

9 грудня в рамках проекту «Розвиток еногастрономічної культури в Україні», започаткованого Асоціацією сприяння розвитку винного та гастрономічного туризму в Україні, яка нещодавно була створена за ініціативи фахівців нашого навчального закладу,  в університеті відбулася презентація Італійського центру сенсорного аналізу. Презентувала діяльність установи її директор, доцент кафедри сенсорного аналізу Університету м. Верона (Італія), член Італійської асоціації сенсорних наук, професійний член Інституту харчових технологій США, співзасновник Аргентинської спілки інженерів харчових технологій Лучія Баулетті.

Гостя університету зустрілася з викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу і студентами й розповіла їм про роботу Італійського центру сенсорного аналізу. Зокрема, присутні дізналися, що центр працює в сфері сенсорного аналізу і дослідження споживання з 2003 року й заснований Торгово-промисловою палатою м. Мачерата і муніципалітетом м. Мателика, що сенсорний аналіз – мультидисциплінарний напрямок. Крім того, фахівець розповіла, що еногастрономія – сучасний тренд в туризмі й за дослідженнями експертів нині є серйозним стимулом для споживача й стратегічно правильним напрямком розвитку. Наостанок Лучія Баулетті наголосила, що сенсорний аналіз – це ключовий інструмент в інноваціях і розробленні нових продуктів і відповіла на численні запитання студентів.

Участь у презентації також взяли проректор нашого університету з наукової роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Мостенська, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу нашого університету Дарія Басюк, доцент кафедри географії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Мотузенко.

11 грудня італійський експерт прочитає для студентів нашого університету лекцію «Інноваційні напрямки сенсорного аналізу».      

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell