Кожній свасі – по ковбасі

23 жовтня 2017

У рамках декади комісії технологічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбувся захід «Кожній свасі – по ковбасі», в якому взяли участь студенти 031 групи під керівництвом свого куратора Ганни Нефедової.

Метою проведення було ознайомлення з історією виникнення ковбас, асортиментом та особливостями приготування, а також студенти дізналися багато цікавих фактів: у якому місті збудований пам’ятник, де була виготовлена найбільша ковбаса тощо. А також всі дізналися про знамениту ковбасу Хмельниччини – зіньківську, її традиції та особливості рецептури виготовлення. Розповіли оду про зіньківську ковбасу.

Студенти презентували та пригостили ковбасами, які приготували власноруч, як солоними, так і солодкими: манною з родзинками і цукатами; гарбузовою з барбарисом і цедрою; вівсяною з бананом та яблуками; пшоняною з цибулею, грибами і беконом; ячмінною з беконом, кукурудзою та приправами; пшеничною з беконом, цибулею та м’ятою; рисовою із зеленим горошком, кукурудзою та морквою; гречаною з грибами, цибулею та часником; макаронною з яйцями; картопляною з беконом та цибулею.

Це було цікаво, навчально та смачно!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell