Корисно й економічно вигідно

9 жовтня 2014

На кафедрі технології консервування відбувся міжкафедральний науковий семінар, на якому виступила аспірантка кафедри Катерина Пахомова з доповіддю "Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів із використанням гідродинамічного оброблення".

У роботі семінару взяли участь професори Олексій Буляндра (кафедра теплоенергетики і холодильної техніки), Валерій Мирончук (кафедра технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проектування), Олександр Шевченко (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв), Людмила Мельник (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв), представники проблемної науково-дослідної лабораторії - доценти Валерій Захаревич, Андрій Марінін, викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко і весь колектив кафедри технології консервування. 

Доповідачем була представлена удосконалена технологія гомогенізованих промислово стерильних продуктів тривалого зберігання підвищеної біологічної цінності, економічний ефект якої від впровадження по собівартості 1 т готового продукту знижується на 8 % порівняно з продуктами, виготовленими за класичною технологією. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin