Коли страви приготовані з натхненням…

14 березня 2014

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся майстер-клас від шеф-кухаря Ігоря Дубляка, власника кулінарної студії «Healthy Food», для студентів, які навчаються за напрямами підготовки «Харчові технології та інженерія» та «Готельно-ресторанна справа».

У лабораторії технології продукції ресторанного господарства відбувалося «кулінарне шоу», результатом якого стали теплий салат із перепілками під апельсиново-персиковим соусом та мільфей (оригінальний французький десерт із листового тіста зі свіжими фруктами). Для приготування страв Ігорем Дубляком були використані лише органічні овочі та фрукти, надані компанією «Hellas BIO Net», яка і організувала цей кулінарний захід.

Після закінчення майстер-класу студенти могли поспілкуватися з шефом, який поділився досвідом щодо приготування смачних та здорових страв, натхнення для створення яких знаходить у гастрономічних подорожах. Натуральні свіжі продукти, дотримання принципів здорового харчування та гарний настрій – так «з’являються» кулінарні шедеври у студії «Healthy Food». Не боятися експериментувати та постійно вдосконалювати професійні навички, відвідуючи майстер-класи шеф-кухарів різних гастрономічних напрямів, радив Ігор Дубляк майбутнім спеціалістам ресторанної справи.

Фотоальбом...

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell