Колоритно й смачно

24 жовтня 2017

​23 жовтня в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочався тиждень циклової комісії виробництва харчової продукції.

Відкрився тиждень яскравим кулінарним ярмарком «Харчові перлини Слобожанщини».

Професійно, зі смаком колориту української кухні, були представлені вироби кулінарної продукції, виготовлені студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції». Найкращими були: торт «Дівочі фантазії», кекси «Слобожанські смаколики», торт «Калина», шарлотка «Осіння фантазія, еклери «Україна».

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell