Харчування сучасної людини

2 грудня 2013

2 грудня 2013 року в рамках тижня циклової комісії спецдисциплін  спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Полтавському технікумі харчових технологій нашого університету відбувся виховний захід-конференція «Харчування сучасної людини», який провели студенти груп 11-ТХ та 11-Т  під  керівництвом   викладача Лесі Соловей.

На конференції  висвітлювалися актуальні питання харчування людини в сучасних  екологічних та соціально-економічних умовах. Студенти  підготували репортажі, що стосувалися  ролі вітамінів  у життєдіяльності людини,  вмісту ГМО  та харчових добавок. Також досліджувалися основні аспекти дієтичного харчування та особливості  харчування різних народів.

Цікаві матеріали підготували Аліна Мирна, Олег Ткаченко, Тетяна Мисюра, Діана Гармаш, Юлія Лейко, Анастасія Костенко, Наталія Ситник, Євгеній Косенко, Марія Коротченко, Анастасія Посохова, Ангеліна Власенко,  Лоліта Баган, Тетяна Віревська.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell