Головні пріоритети – інновації та якість

26 березня 2014

25-26 березня в нашому університеті працювала третя Міжнародна науково-технічна конференція «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», організована факультетом технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів.

До участі у форумі заявлено понад 100 доповідей науковців з України, Білорусі, Росії, Болгарії, Македонії, США. Науковці працювали у трьох секціях: «Інноваційні технології м’ясної галузі», «Сучасні аспекти виробництва молочних продуктів» та «Актуальні питання виробництва олієжирової та парфумерно-косметичної продукції».

Учасників конференції привітала та побажала плідної роботи проректор університету з наукової роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Мостенська. На пленарному засіданні обговорювали стан та перспективи розвитку виробництва продуктів для дитячого харчування, а також виробництво молока-сировини в Україні та його якість у сучасних умовах.

Під час роботи форуму розглядалися: проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі й створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств.

Фотоальбом...

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell