Формуємо професійні навички

2 лютого 2016

2 лютого 2016 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках проведення методичної декади циклової комісії ресторанного напряму відбувся майстер-клас зі складання серветок. Організувала та провела навчання майстер виробничого навчання  коледжу Наталія Віхоть.

Урок «майстерності» відбувався у два етапи: демонстрації техніки складання серветок (всі охочі мали можливість спостерігати за роботою не тільки майстра в/н, а й студентів ІІ курсу, які синхронно виконували завдання разом із своїм наставником) та практичного відтворення трудових прийомів із складання серветок різними способами, яке демонстрували студенти-початківці.

Найбільш спритним та вмілим виявився студент І-го курсу Дмитро Магу (група О-53), який виконував завдання не тільки традиційним способом, а й із зав’язаними очима.

Студенти отримали велике задоволення від майстер-класу, а їхні навички зі складання серветок для сервірування столу набули більшої професійності.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell