Фахівці європейського рівня

25 лютого 2016

Завершився період дистанційного навчання, продовжується другий навчальний семестр для більшості студентів і в корпусах університету знову людно. А у житті студентів заочної форми навчання, які отримують ОКР «бакалавр» напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна подія – 23 і 24 лютого відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт.

Екзаменаційну комісію  очолила завідувач кафедри, професор Людмила Пешук. До складу комісії увійшли: доценти Олександра Гащук, Ігор Страшинський і Оксана Топчій, секретар ДЕК – асистент Олег Галенко. На захисті також були присутні наукові керівники, які достойно підготували своїх вихованців.

Студенти гідно представили кваліфікаційні бакалаврські роботи, присвячені більшості напрямків роботи підприємств галузі: м’ясо-жировому, птахопереробному, ковбасному і консервному із впровадженням сучасних прогресивних технологій. Майбутні фахівці аналізували ринок м’ясної сировини, споживчий попит на готову продукцію, виробництво якої передбачалося запроектованим підприємством.

Члени екзаменаційної комісії після обговорення змісту пояснювальних записок,  графічного матеріалу і результатів прилюдного захисту, відзначили достатній рівень підготовки випускників, що дозволило ухвалити рішення про присвоєння їм кваліфікації «бакалавр».

Вітаємо бакалаврів і бажаємо успішного проходження вступних випробувань до магістратури. Викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів й надалі плідно працюватимуть зі студентами заочної форми навчання, забезпечуючи якісну підготовку висококваліфікованих фахівців галузі.

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell