Фахівці для підприємств молочної промисловості

25 лютого 2016

24 лютого 2016 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист «бакалаврів» заочної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування і переробки молока».

Голова та члени ЕК відзначили високий рівень підготовки фахівців для підприємств молочної промисловості. Більшість «бакалаврів» на даний момент працюють на провідних підприємствах галузі, й отримані знання зможуть застосувати у виробничих умовах.

Всі випускники виявили бажання продовжити навчання для здобуття освітнього рівня «магістр» і «спеціаліст» за обраним фахом.

Бажаємо успіхів у подальшому навчанні та виробничій діяльності!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell