Етнічні особливості

30 жовтня 2017

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Юлія Фурманова провела відкрите лекційне заняття «Особливості харчування народів Східної Азії (на прикладі Японії)» для студентів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Кулінарна етнологія».

Фахівець познайомила присутніх із характерними особливостями японської кухні, традиціями харчування, посудом і продуктами харчування, які славляться своєю незвичністю та оригінальністю. Викладач розповіла, чому японська кухня завойовує все більшу популярність у всьому світі та пов’язані з цим корисність поєднання японських продуктів, а також про багатовікове дотримання традицій, які в сучасному європейському світі здаються незвичними.

Студенти мали роздатковий матеріал, який скоротив час написання лекції та поліпшив якість запам’ятовування матеріалу. Лекція супроводжувалась презентацією, оформлена схемами, таблицями, яскравими малюнками. Слід відмітити, що заняття було проведено у легкій та доброзичливій атмосфері, що надихнуло всіх присутніх на поглиблене вивчення етнічних особливостей країни, де сходить сонце.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає колегу з успішно проведеним заняттям, сподівається, що легкість педагога у спілкуванні знайде відгук у студентських серцях й бажає подальших успіхів у всіх починаннях!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell