Дипломовані винороби

19 лютого 2016

18 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  стартували перші захисти дипломних робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» і  першими  приступили до захисту «бакалаври».

Державна екзаменаційна комісія (ДЕК), до складу якої  увійшли: завідувач кафедри Анатолій Куц, доценти кафедри Маргарита Карпутіна, Ірина Бабич і Борис Хіврич, секретар – асистент кафедри Ярослав бо ярчук, оцінила високий рівень дипломних робіт: складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість й виваженість технологічних та техніко-економічних рішень і висловила впевненість, що дипломовані «бакалаври» продовжать навчання для здобуття кваліфікації «спеціаліст» та «магістр».

Студенти захистили дипломні проекти на «відмінно» і «добре», всім їм була присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Незабаром  розпочнуться захисти дипломних робіт «спеціалістів» і «магістрів».

Захисти дипломних проектів триватимуть ще тиждень.

Вітаємо випускників із успішним захистом проектів і бажаємо успіху у житті!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell