Досконалість

25 жовтня 2017

​Відповідно до плану проведення відкритих занять 24 жовтня відбулася відкрита лекція доцента кафедри технології консервування Віти Терлецької для магістратів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технологія концентрованих харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів».

Лектором були подані матеріали щодо характеристики та застосування харчових концентрованих продуктів, їх класифікації, аналізу світового та вітчизняного ринку кави та кавової продукції, показників якості сировини, сучасних технологій виробництва. Під час розгляду основних технологічних операцій виробництва кави та кавових напоїв були наведені технологічні параметри.

Фахівець розповіла студентам про наукові розробки університету, звернула увагу на актуальні проблеми і перспективи розвитку, ефективні способи перероблення відходів при виробництві харчових концентрованих продуктів. 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell