Дізнатися про всі новації

17 жовтня 2014

Студенти груп ХТ-2-5 та ХТ-2-6 разом із доцентом кафедри фізичної і колоїдної хімії Наталією Сабадаш відвідали майстер-класи по проведенню хімічного аналізу, де вони дізналися про сучасні методи та обладнання для аналізу у харчовій технології та аграрному секторі.

Під час майстер-класів «Експрес-аналіз вмісту мікотоксинів у зерні та продуктах його переробки», «Експрес-аналіз комбікормів, зернових культур та харчової продукції на приборах SpectraStar™» та «Аналіз якості молока за допомогою нової лінійки аналізаторів молока фірми Milkotester (Болгарія)» студенти отримали професійні навички роботи зі спеціалізованим обладнанням для хімічного аналізу об'єктів харчової технології, прослухали лекцію про принцип дії приладів та підвищили свій рівень обізнаності у сучасних методиках фізико-хімічного аналізу.

Студенти, крім практичного досвіду, також дізналися про сучасний стан розвитку лабораторного обладнання, отримали від спеціалістів відповіді на свої питання щодо області застосування приладів та устаткування, ознайомилися з переліком товарних форм, за якими випускаються реактиви в Україні та за кордоном.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell