Час підводити підсумки

15 жовтня 2014

14 жовтня 2014 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося засідання секції «Товарознавство і експертиза» в рамках Міжнародної наукової конференції «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості», присвяченої 130-ти річчю нашого університету.

Секцію відкрила декан факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи д.т.н., професор Лариса Арсеньєва.

На секції «Товарознавство і експертиза» були зареєстровані 57 учасників та представлені 12 доповідей. Серед учасників секції були викладачі кафедри, аспіранти й студенти. Гостями секції були начальник Департаменту товарознавчої експертизи промислових товарів Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Міністерства фіскальної політики та представники Київського національного торговельно-економічного університету і Львівської комерційної академії.

Особлива увага доповідачами приділялась питанням товарознавчої експертизи, якості та безпечності продуктів харчування, новітнім технологіям в харчовій промисловості, інноваційним напрямам у використанні нетрадиційної сировини, перспективним методам дослідження споживчих властивостей харчових продуктів.

Програма секції «Товарознавство і експертиза» відрізнялась широтою і змістовною різноманітністю, а також високою актуальністю представлених доповідей. Робота тривала насичено і динамічно, відчувався непідробний інтерес до розробок учасників.

Після закінчення роботи секції були підведені підсумки та визначені актуальні напрями подальших досліджень. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin