Активна співпраця

17 жовтня 2017

​Наукова діяльність була би малопродуктивною без постійного обміну досвідом, популяризації наукових здобутків і дискусії на міжнародному рівні. Тому науковці та творча молодь університету постійно представляють власні наукові розробки на наукових заходах за кордоном. Така співпраця дозволяє вчасно дізнаватися про передові світові наукові здобутки, прогнозувати подальший розвиток харчової науки та раціонально визначати напрями подальших наукових досліджень.

Нещодавно на базі нашого партнера – Науково-практичного центру з продовольства Національної академії наук Бєларусі (Мінськ) відбулася Шоста Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у харчовій промисловості». У конференції взяли участь, як молоді, так і досвідчені науковці кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – Аліна Шеїна, Мирослав Тарасенко, Олексій Нескуба, доценти Олена Чепелюк, Олексій Губеня, Ігор Литовченко, Олександр Чепелюк. Тематика представлених доповідей стосувалася актуальних для сьогодення питань – енергозбереження під час процесів виробництва хліба, раціоналізації режимів термічного оброблення м’ясних виробів і моделювання механічних систем методами реодинаміки.

Доповіді опубліковані у збірнику матеріалів конференції та стали доступні для ознайомлення широкому колу вчених світу.

Висловлюємо вдячність шановним колегам із Науково-практичного центру з продовольства Національної академії наук Бєларусі за надані можливості та бажаємо нових наукових здобутків і світового визнання!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell