ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

     

    НАКАЗ про проведення ІІ туру конкурсу

    РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК робіт учасників конкурсу

    РЕЦЕНЗІЇ на роботи

    РОБОТИ-ПЕРЕМОЖЦІ

    ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ

     

    У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (підсумкова науково-практична конференція) у 2020 році проводитися не буде. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу.

    Із усіма організаційними чи спірними питаннями можна звертатися на e-mail bortnichukoleg@gmail.com або за телефоном +38(073)-606-15-53. Контактна особа – Бортнічук Олег Вікторович       

     

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin