IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

    20-21 листопада в університеті відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».

    Тематичні напрямки:

    1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства.

    2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.

    3. Новітні методи ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів.

    4. Сучасний стан системи технічного регулювання України.

    5. Актуальні питання у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

    Детальніше про умови участі

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell