II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології»

     

    Відповідно до наказу МОН України Національний університет харчових технологій визнаний базовим вищим навчальним закладом Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (далі – Конкурс) з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології».

    Другий тур Конкурсу проводиться у два етапи: 1 етап – заочний (рецензування робіт); 2 етап – очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

    За умовами Конкурсу на підсумковій науково-практичній конференції має відбутися захист результатів представлених робіт (тривалість виступу – до 10 хвилин) та проведене нагородження переможців.

     

    Список запрошених до участі у підсумковій науково-практичній конференції

    Рейтинговий список робіт учасників

    Рецензії на конкурсні роботи

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell