2-а електронна конференція «Текстура харчових продуктів та реологія»

    Асоціація ISEKI–Food пропонує взяти участь у 2-й електронній  конференції: “Текстура харчових продуктів та реологія“ яка відбудеться 25-26 листопада 2019 року.

    Текстура харчових продуктів та реологія – це багато дисциплінарна та міждисциплінарна  сфера  досліджень, в якій беруть участь вчені, що працюють у таких наукових галузях, як харчові науки та технології, психологія, медичні науки (включаючи ветеринарні науки), рослинництво та тваринництво, фундаментальні науки, а також економіка та освітня сфера діяльності.

    Ця віртуальна конференція на тему "Текстура харчових продуктів та реологія" має на меті створити міжнародну платформу для міжконтинентального та міждисциплінарного спілкування, об'єднавши вчених  з найрізноманітніших напрямків досліджень у галузі харчових текстур та реології, для обміну та поширення  інформації,  для  забезпечення  здоров'я та добробуту людини.

    Теми цієї електронної конференції з харчової текстури та реології:

    Ø     Реологія їжі та текстура твердих продуктів.

    Ø     Реологія їжі та текстура напівтвердих та рідких харчових продуктів (включаючи харчові емульсії та жирну їжу).

    Ø     Текстура їжі та її відношення до мікроструктури їжі.

    Ø     Реологія та текстура їжі та її відношення до пережовування та харчування.

    Ø     Сенсорні вимірювання текстури їжі та психофізичні уявлення про текстуру.

    Ø     Інструментальні вимірювання в харчовій реології та текстурі.

    Ø     Переваги ринку та поведінка споживача.

    Ø     Інше

    Тип презентації:

    ·        Усна презентація (максимум 15 хвилин + 5 хвилин  онлайн обговорення).

    ·        Плакати – дискусії на форумах.

    Допускаються лише 2 подані тези на одного першого автора. Першим авторам потрібно взяти участь у електронній  конференції.

    Надіслані тези будуть опубліковані у виданні  з  ISBN номером.

    Тези слід надсилати у виглядів word –файлів  на адресу: office@iseki-food.net

    Кінцевий термін подання тез: 20 жовтня 2019 року.

    Затверджені плакати потрібно подати  до 10 листопада 2019 року.

    Зразок оформлення тез:  https://www.iseki-food.net/webfm_send/2622

    Плакати повинні бути представлені у форматі PDF. Формат pdf. повинен бути створений з файлу ppt. з одним слайдом розміром: 120 см x 80 см або 80 см x 100 см (Дизайн > налаштування сторінки > слайди розміром для > налаштування -  вказати  висоту та ширину відповідно).

    Реєстраційні внески:

    (https://www.iseki-food.net/webform/econference_foodtexture)

    §        Члени  Асоціації ISEKI-Food: 30- євро

    §        Члени студентської асоціації ISEKI-Food: 20 EUR.

    §        Постійні учасники: 50 EUR.

    §        Студентам: 30 EUR.

    Онлайн реєстрація – обов’язкова!: https://register.gotowebinar.com/register/2612085985089422083

    Як тільки ви зареєструвалися на електронну конференцію, будь ласка, здійсніть оплату  або банківським переказом, або paypal (з рахунком paypal, кредитною чи дебетовою карткою). Після здійснення  платежу вас допустять до участі в конференції, і ви отримаєте посилання.

    Банківський рахунок Асоціації ISEKI-Food:
    easybank (ISEKI-Food Association as account holder)
    IBAN: AT16 1420 0200 1037 2152
    BIC/SWIFT: EASYATW1
    (всі банківські збори сплачуються вами!)

    Оплата через paypal: перейдіть на веб-сайт Асоціації ISEKI-Food, прокрутіть униз і скористайтесь кнопкою "Пожертвувати" для оплати.

    Зауважте, що без оплати вам не дозволять брати участь у е-конференції!

     

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell